Administrerende direktør i SEAM, Gunvald Mortvedt.

Åpner Bergenskontor

Seam utvider sin virksomhet og åpner kontor i Bergen. Nå ser de etter serviceteknikere og serviceingeniører . 

Publisert Sist oppdatert

Denne utvidelsen markerer et viktig skritt i deres mål om å bidra med den maritime utviklingen og hjelpe skipseiere med å nå sine energieffektivitetsmål, heter det i en pressemelding.

Det nye Bergenskontoret - som ligger i Godvik, en drøy ti-minutters kjøretur fra sentrum – bidrar med å posisjonere SEAM i enda større grad i det dynamiske, vestlandske maritime samfunnet, hvor samarbeid og kunnskapsutveksling står høyt på dagsordenen.

Selskapet er ivrig etter å bygge partnerskap med lokalt næringsliv, forskningsinstitusjoner og myndigheter i Bergen, samt etablere nye kunderelasjoner og styrke de eksisterende. De mener samarbeid er nøkkelen til å akselerere bruken og effekten av miljøvennlige teknologier i skip, og tror de kan ha en positiv innvirkning på det lokale fagmiljøet.

Gjennom sine leveranser til fartøyer som MF «Hydra», «Viking Energy», «NH3 Kraken», og mange andre verdensnyheter har selskapet tilegnet seg nøkkelerfaringer som kan bidra til å drive den grønne omstillingen fremover, for både for fartøyeiere og i maritime klynger.

– Bergen har et viktig maritimt miljø og et godt maritimt fellesskap hvor vi mener vi kan bidra med kompetanse og erfaringer. Vi har allerede en tilstedeværelse der, så det er helt naturlig for oss å ta det et steg videre. Dessuten vokser vi stadig og ønsker å posisjonere oss for å tiltrekke oss enda flere flinke folk, sier administrerende direktør i SEAM, Gunvald Mortvedt.

Som en del av ekspansjonen er SEAM på utkikk etter de som ønsker å bidra i den grønne omstillingen til havs. Bergenskontoret gir en mulighet for ingeniører og faglærte i regionen til å være en del av en organisasjon som driver bærekraftig endring i maritim sektor, med toppmoderne grønn teknologi.

– Denne utvidelsen understreker vår ambisjon om å gjøre en forskjell, både lokalt og globalt. Bergenskontoret vil spille en betydelig rolle i skaleringen av våre produkter og løsninger i vår innsats for å skape renere og grønnere løsninger for den maritime fremtiden. Men til dette trenger vi flere dyktige folk til å bli med på laget. Akkurat nå ser vi etter serviceteknikere og serviceingeniører som vil ha base i Bergen, men vi oppfordrer alle som ønsker å jobbe med utvikling av grønne maritime løsninger til å ta kontakt.