Rune Thomas Ege blir ny kommunikasjonsdirektør.

Rune blir ny kommunikasjonsdirektør 

Rune Thomas Ege er ny kommunikasjonsdirektør i det norske cruiserederiet SeaDream Yacht Club.

Publisert Sist oppdatert

Det opplyser SeaDream Yacht Club i en pressemelding.

Selskapet ble startet av Atle Brynestad i 2001, og er det eneste cruiserederiet som fortsatt eies og drives fra Norge. Det familieeide selskapets små og eksklusive skip har flere ganger blitt kåret til verdens beste i en rekke ulike kategorier, skriver de i pressemeldingen.

- Rune Thomas har en unik kunnskap og erfaring fra cruiseindustrien og internasjonalt reiseliv, kombinert med bærekraftsarbeid og strategisk og operativ kommunikasjon. Vi er svært fornøyde med at han nå blir en del av SeaDream-familien, sier eier og administrerende direktør Atle Brynestad i SeaDream Yacht Club.

Ege får globalt ansvar for selskapets kommunikasjons- og PR-arbeid på tvers av alle markeder. Han blir også en del av SeaDreams ledergrupper i Norge og USA.

- Han blir svært sentral i arbeidet med å videreutvikle SeaDream, og sørge for økt synlighet og vekst både i eksisterende og nye markeder, sier Brynestad.

Ege kommer til SeaDream Yacht Club fra Hurtigruten-konsernet, der han de siste syv årene har jobbet i en rekke ulike lederroller, med ansvar for PR- og kommunikasjonsarbeid både internasjonalt og nasjonalt. 

- I en verden der cruiseskip blir stadig større og stadig mer upersonlige, er SeaDream et helt unikt selskap som tilbyr unike opplevelser i ekstraordinære omgivelser. Selskapet har en unik posisjon, som jeg virkelig gleder meg til å utvikle videre sammen med resten av kollegene både på skipene og på land, sier Ege.

- Vi deler også den samme lidenskapen for havet, for mer personlige opplevelser og for en mer bærekraftig utvikling av reiselivet både i og utenfor Norge, sier Ege.

I pressemeldingen skriver de at Ege har bred erfaring fra strategisk kommunikasjon, krisehåndtering, markedskommunikasjon og mediehåndtering. 

I årene før han begynte i Hurtigruten i 2016 jobbet Ege som utenriksjournalist i VG, og har bakgrunn fra nyhets- og reiselivsredaksjonen i det samme mediehuset. Han har også jobbet som nyhetsreporter i TV 2, og som presse- og informasjonsoffiser for norske styrker i Afghanistan.

I SeaDream Yacht Club skal han hovedsakelig jobbe fra kontoret på Slependen i Asker, der selskapet har samlet all driften av skipene, i tillegg til funksjoner som finans, samt salg og markedsføring for Europa og Asia.