26 klyngemedlemmer av Ocean Hyway Cluster og H2Cluster deltok under idélaben.
26 klyngemedlemmer av Ocean Hyway Cluster og H2Cluster deltok under idélaben.

Idélab med klyngen fører til flere prosjekt fremover

26. april inviterte Ocean Hyway Cluster til idélab for sine klyngemedlem. Dette førte til at fem vinnerideer blir tatt videre, og potensialet for at disse kan nå langt er stort. - Ikke bare førte idélaben til disse fem vinnerideene vi skal arbeide med fremover, men også flere av medlemmene seg imellom landet avtaler og bygget nettverk, sier CEO i Ocean Hyway Cluster, Kristin Svardal.

Publisert Sist oppdatert

26. april arrangerte Ocean Hyway Cluster og H2Cluster idélaben “Veien til nullutslipp - hvordan få flere sluttbrukere på banen?”, med mål om å finne alternativer som kan bli nye, felles prosjekter på tvers av verdikjeden.

- Norske hydrogenselskaper har ambisjoner om en stor vekst nasjonalt og internasjonalt frem til 2030. Vi sitter alle på en bit av løsningen, men vi må jobbe på tvers for å låse opp mulighetene i markedet. Vi i Ocean Hyway Cluster jobber for å få opp en verdikjede, der en av de viktigste oppgavene er å lage arenaer der vi samler aktørene, sier CEO i Ocean Hyway Cluster, Kristin Svardal, til Skipsrevyen.

Fem vinnerideer

Bli abonnent hos Skipsrevyen.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Skipsrevyen.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

Kjøp abonnement i vår nettbutikk her

Nettbutikk