Dag Flem Jacobsen blir ny Plassjef for Brunvoll Volda AS fra januar 2024.
Dag Flem Jacobsen blir ny Plassjef for Brunvoll Volda AS fra januar 2024.

Melder overgang til Brunvoll Volda

Dag Flem Jacobsen (56) blir ny Plassjef for Brunvoll Volda AS fra januar 2024. Dag har 15 års erfaring fra Rolls-Royce Marine i ulike roller og forretningsområder, sist som hovedansvarlig for forretningsområdet Motion Control og drift av vinsje- og styremaskinfabrikken i Brattvåg. Han kommer nå fra stillingen som CFO for Helland Gruppen.

- Det er veldig kjekt å komme tilbake til den maritime bransjen. Det blir spennende å jobbe for et solid og familieeid konsern som ønsker å satse lokalt og prioriterer norsk produksjon. Jeg ser frem til å bli kjent med og jobbe sammen med dyktige og dedikerte medarbeidere i et sikkert arbeidsmiljø for hele tiden å kunne levere beste kvalitet på tid til våre kunder. Sammen skal vi være Trusted World Wide», sier Dag Flem Jacobsen i en pressemelding.

- Vi ser frem til å få Dag på plass på vår lokasjon i Volda fra nyttår. Med sin meget relevante bakgrunn, resultater i tidligere stillinger og sitt omdømme som lagbygger er vi sikre på at Dag og våre dyktige medarbeidere sammen vil sørge for å løfte Brunvoll Volda ytterligere. Vi går en spennende tid i møte, med forventninger om betydelig vekst i Volda og konsernet som helhet, sier konsernsjef Kåre Øyvind Vassdal.