«Havila Polaris» ved verftet i Tyrkia.

Gratis havn-til-havn-reiser i august

Havila Kystruten feirer alle fire skip i drift langs kysten, og tilbyr gratis reiser havn-til-havn ut august på alle fire skip.

«Havila Polaris» og «Havila Pollux» ble overlevert til Havila Kystruten på Tersan-verftet i Tyrkia forrige uke, og begge skip er nå på vei hjem til Norge. 17. august starter «Havila Polaris» i rute langs norskekysten, og søsterskipet «Havila Pollux» settes i rute 23. august. 

Med det er alle rederiets fire skip i full drift på den historiske kystruten.

Rederiet markerer dette med å tilby gratis havn-til-havn-reiser på inntil 6 timer på alle nye bestillinger fra i dag og ut august. Reiseperioden er 17. august – 31. august.

- Det er viktig å feire oppturer, spesielt med de utfordringene vi har støtt på i oppstarten. Vi feirer at vi endelig er i mål med alle fire skip i vårt eie og i rute, og at den historiske kystruten fyller 130 år, sier kommunikasjons- og markedsdirektør Lasse A. Vangstein, i en pressemelding. 

- Vi vet at kystbefolkningen har ventet like lenge som oss på de siste skipene, og ønsker med det å gi de en mulighet til å oppleve norskekystens mest moderne og miljøvennlige skip på nært hold, legger han til. 

Tilbudet gjelder for alle rederiets fire skip, og billettene må bestilles på rederiets nettsider.

Seilingsperiode: 17. – 31. august.
Bestillingsperiode: 7. – 31. august.

Tilbudet gjelder seilinger opp til seks timer, uten lugar, og er kun gjeldende for nye bestillinger. Kun direktebestilling via havilakystruten.no. Tilbudet gjelder ikke grupper.