Bildet viser gudmor for skipet, Maria Vevang, i midten med Edda Winds kommersielle direktør, Håkon Vevang ytterst til venstre og rederiets administrerende dirketør, Kenneth Walland, ytterst til høyre.
Maria Vevang i midten med Edda Winds kommersielle direktør, Håkon Vevang ytterst til venstre og rederiets administrerende dirketør, Kenneth Walland, ytterst til høyre.

«Edda Boreas» er døpt og klar for arbeid i mai

Skip nummer to i en serie bestående av seks skip til en prislapp av 4,4 milliarder kroner, er døpt. «Edda Boreas» er tilrettelagt for installasjon av nullutslippsteknologi. Skipet har plass til 120 personer og vil være moderskipet for vindturbinteknikere i forbindelse med igangsetting og vedlikehold på vindturbiner offshore.

Publisert Sist oppdatert

Allerede i mai skal offshore-serviceskipet «Edda Boreas» starte sitt arbeid på verdens største vindpark, Dogger Bank Vindpark, som ligger 130 kilometer utenfor kysten av nordøst-England.

Som verdens største vindpark med en kapasitet på 3,6 GW, vil Dogger Bank vindpark være i stand til å drive 6 millioner britiske hjem.

Endelig døpt

Bli abonnent hos Skipsrevyen.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Skipsrevyen.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

SR
Komplett

3587,-

KJØP

SR Komplett Digital

2995,-

KJØP

SR
Pluss

2388,-

KJØP

SR Pluss
Måned

199,-

KJØP