Etableringen er en ytterligere styrking av eksisterende partnerskap og er et strategisk skritt videre mot posisjonering i et krevende brasiliansk offshoremarked

Palfinger Dreggen inngår joint venture i Brasil

Koch Metalúrgica og Palfinger Dreggen do Brasil har inngått et joint venture kalt Palfinger Koch Montagens Industriais Ltda, for felles montering, testing og igangkjøring av offshorekraner i Brasil. Avtalen vil styrke Palfinger Kochs evne til å kunne levere avanserte offshorekraner med lokalt innhold til det brasilianske offshoremarkedet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Etableringen av Palfinger Koch er en ytterligere styrking av eksisterende partnerskap som ble inngått mellom de to selskapene i mars 2012 og er et strategisk skritt videre mot vellykkede leveranser av avanserte offshorekraner som oppfyller den brasilianske olje- og gassindustriens krav til lokalt innhold.

Palfinger Koch vil etablere seg og investere i infrastruktur i et egnet område i delstaten Rio Grande do Sul.

Styrkingen av samarbeidet følger kontrakten som ble tildelt tilbake i februar for kranleveranser til totalt syv boreskip for Sete Brasil til Sembcorp Marines datterselskap Jurong Offshore Pte Ltd. Denne kontrakten vil også utgjøre det første prosjektet som skal betjenes av det felles selskapet. Palfinger Koch vil møte krav fra brasilianske offshorekunder for tilpassede, avanserte offshore kraner med felles kompetanse basert på flere tiårs erfaring fra leveranser av pålitelige, store og spesialiserte kraner.

Brasil er i særdeleshet et av de fremtidige markedene for offshore kraner. Palfinger Dreggen er allerede godt posisjonert i det brasilianske markedet med egen salgs- og serviceavdeling i Rio de Janeiro. Kontrakter for leveranser til det brasilianske olje- og gassmarkedet krever en kompetanse, kapasitet og lokal tilstedeværelse, nå representert ved selskapet Palfinger Koch. Utvidet verdiskapning i ”Business Unit Offshore Cranes” utgjør ytterligere et strategisk steg i posisjonering mot et av de viktigste markedene for Palfinger Marine.