Shalk Engineering har tørrbulk system for installasjon både på fartøy og på forsyningsbaser.

NDM kjøper opp selskapet Shalk Engineering i Ulsteinvik

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Norwegian Deck Machinery AS (NDM) har inngått avtale om kjøp av aksjemajoriteten i selskapet Shalk Engineering. Nytt navn på selskapet vil bli Norwegian Deck Machinery Ulsteinvik AS (NDM Ulsteinvik).

Selskapet er lokalisert i Ulsteinvik og innehar en rekke produkter/patenter som NDM har ønsket å få inn i sin portefølje. Selskapene har arbeidet tett sammen i lang tid og oppkjøpet har kommet etter et ønske fra begge parter om å videreutvikle produktene mot et internasjonalt marked.

Med oppkjøpet av aksjemajoriteten i Shalk Engineering tilføres NDM patenterte produkter på både hekkruller, tørrbulk systemer, støvutskillere samt andre produkter mot både fartøy og rigg segmentet.

«Vi har lenge arbeidet tett med Shalk Engineering og vi ser veldig frem til å få både deres produkter og ekspertise inn i vårt selskap. Med vårt nettverk innen markedet vil vi kunne utvikle både selskapet og deres produkter inn mot NDM’s produktportofølje på en veldig effektiv måte. Selskapets produkter utfyller veldig godt det vi i dag leverer til både offshore fartøy og rigger så vi ser veldig frem til å kunne integrere våre ressurser», sier administrerende direktør i NDM, Jarle Sørstrønen.