Tore Teigen (til venstre) og Hans Jørgen Fedog
Tore Teigen (til venstre) og Hans Jørgen Fedog

Styrker Green Yard-konsernet med ny medeier

Hellik Teigen AS, er blitt ny medeier i Green Yard-konsernet. Green Yard Group AS eier i dag både livsløpsverftet Green Yard Kleven AS i Ulsteinvik og Green Yard Feda AS på Angholmen i Kvinesdal. Konsernet har vokst betydelig siden etableringen i 2018, og rigger seg nå for ny vekst gjennom styrket egenkapital gjennom en rettet emisjon mot Hellik Teigen AS.

- Vi kan vanskelig se for oss en bedre partner å få med på laget fremover. Vi er strålende fornøyde med å ha styrket vår konkurransekraft og ser en rekke spennende utviklingsmuligheter som skal sikre vår videre vekst i årene som kommer, sier Hans Jørgen Fedog, konsernsjef i Green Yard Group i en pressemelding.

Fokus på sirkulærøkonomi og samme strategi som tidligere

Green Yard konsernets strategi om å tilby nybygg, reparasjoner, ombygging og resirkulering av skip, i tillegg til riggservice, ligger fast. Med mål om å være den grønneste aktøren i bransjen, følger verftene i Green Yard båter «fra start til mål» på en mest mulig bærekraftig måte, og har bevist at det er god lønnsomhet i konsernets forretningsmodell innen sirkulærøkonomi.

Bli abonnent hos Skipsrevyen.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Skipsrevyen.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.

Skipsrevyen.no Pluss Personlig

Du får: Skipsrevyen.no Pluss-saker

199,-

per måned. Første måned 4,-

KJØP

Skipsrevyen.no Pluss Personlig

Du får: Skipsrevyen.no Pluss-saker

2189,-

per år

KJØP

Skipsrevyen.no Pluss Bedrift

Du får: Skipsrevyen.no Pluss-saker

2189,-

per år

KJØP