Fra venstre til høyre: Tom Jørann Giske, Senior Systems Engineer and Product Manager, SEAONICS, Efraim Kanestrøm, Senior Vice President Sales, Corvus Energy (sponsor av prisen) og Jarle Ødegård, Principle Engineer, SEAONICS.
Fra venstre til høyre: Tom Jørann Giske, Senior Systems Engineer and Product Manager, SEAONICS, Efraim Kanestrøm, Senior Vice President Sales, Corvus Energy (sponsor av prisen) og Jarle Ødegård, Principle Engineer, SEAONICS.

SEAONICS vant Innovation of the Year

Onsdag vant SEAONICS prisen for Innovation of the Year, ved OSJ (Offshore Support Journal Conference and Exhibition) Awards i London for SEAONICS Electric Controlled Motion Compensated (ECMC) Crane. Denne prisen anerkjenner et innovativt produkt, en tjeneste eller et system som har forbedret et OSV-design, konstruksjon og/eller operasjonelt aspekt av en OSV i løpet av de siste 12 månedene betydelig.

Publisert Sist oppdatert

SEAONICS-kranen er helt elektrisk drevet, noe som sørger for effektiv lasthåndtering med et bærekraftig fokus. Styrings- og reguleringsteknologien for den aktive bevegelseskompenseringen er utviklet av SEAONICS og er velprøvd i last- og personellhåndtering i offshorevindoperasjoner. Styringen av bom-, sving- og teleskopbevegelsen er alle elektrisk drevne og brukes dynamisk for å utføre 3D-kompensering av krantuppen.

Seremonien fant sted i London på den årlige OSJ (Offshore Support Journal Conference and Exhibition) Awards under arrangementets prestisjetunge Industry Gala Dinner i går kveld. Offshoreindustrien fra hele Europa, USA og andre etablerte og nye markeder fra hele verden, var representert på OSJ-konferansen, med over 450 bransjefolk samlet i London for årets begivenhet 7.-9. februar. Et høydepunkt på denne begivenheten er gallamiddagen og prisene, som anerkjenner bransjeledende innovasjon, operasjonell fortreffelighet og prestasjon.

- Vi er beæret over å motta prisen for Innovation of the Year på OSJs årlige Offshore Support Journal Conference Awards, sier Tom Jørann Giske, Senior Systems Engineer og Product Manager, ECMC Gangway & Crane.

Giske holdt også et innlegg på konferansen og delte hvordan innovasjons- og utviklingsprosesser gjennomføres i samarbeid med sluttbrukeren.

- Vi er veldig glade for å ha mottatt prisen og for å se resultatet av vårt fokus og strategi på å elektrifisere løfte- og håndteringsutstyr. Vi vil fortsette dette fokuset og med å bidra til nullutslipp i vår bransje, sier Daglig leder, Håkon Fauske.