«Color Hybrid» er tilbake i rute mellom Sandefjord og Strømstad etter problemer med kjølesystemet. Foto: UAVPIC

Multi Solutions løste «Color Hybrid» sine tekniske problem

16. Juni kom det ut en pressemelding fra Color Line at «Color Hybrid» måtte kansellere 14 avganger pga tekniske problemer med skipets kjølesystem.

- Multi Solutions AS ble varslet 15 Juni om kvelden at «Color Hybrid» måtte gå i dokk i Orskov Yard i Danmark, og om vi da kunne stille med mannskap og utstyr for å reingjøre alle kjølere innvendig og utvendig i løpet av 48 timer, skriver selskapet i en pressemelding. 

Allerede påfølgende dag hadde Multi Solutions AS klart et team på 10 som tok med nødvendig utstyr og reiste direkte til verftet i Danmark. 

- Teamet fra Multi Solutions AS reingjorde 11 store kjølere med tre skift for å få alt ferdig i løpet av 48 timer. Alle kjølerne ble rengjort både utvendig og innvendig med Multi Solutions sine spesialprodukter forteller daglig leder Odd Åge Helvik.

Multi Solutions gjennomførte oppdraget innenfor gitt tidsfrist og med gode resultater. Dermed kunne «Color Hybrid» onsdag  forlate verftet i Frederikshavn og gå inn i rute igjen mellom Sandefjord og Strømstad som planlagt fra og med torsdag. 

Fra arbeidet om bord

Dette til stor glede, ikke bare for Color Line, men også alle de reisende som har bestilt tur gjennom sommeren.