Årsregnskap:

Marin Teknikk AS står for design- og engineering på MS «Østerfjord», en 67 meter lang og 14,6 meter bred kombinert line- og snurrevadbåt.
Marin Teknikk AS står for design- og engineering på MS «Østerfjord», en 67 meter lang og 14,6 meter bred kombinert line- og snurrevadbåt.

Marin Teknikk mer enn halverte omsetningen

Designselskapet Marin Teknikk hadde et vanskelig 2021 med en omsetning som falt fra 83,99 millioner i 2020 til 37,2 millioner i 2021.

Publisert

I selskapets beretning kommer det frem at selv om Covid-19 pandemien ikke rammet selskapet direkte, påvirket det selskapets ordreinngang. Det har også fortsatt i første halvår av 2022. Det var det norske markedet som dominerte på inntektssiden i fjoråret, med 25 millioner kroner, mens andre land bidro med 11 millioner i inntekter.

Det skiller seg betydelig fra året før, da norske kunder bare stod for 12 millioner av inntektene, mens 70,3 millioner kroner kom fra andre land.

Styret opplyser også at selskapet har mottatt 2,6 millioner kroner i kompensasjonsstøtte fra staten som som følge av pandemien. I tillegg til dette kommer 313 tusen kroner gjennom SkatteFUNN ordningen, samt 1,5 millioner kroner i andre offentlige tilskudd.

Bli abonnent hos Skipsrevyen.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Skipsrevyen.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

Kjøp abonnement i vår nettbutikk her

Nettbutikk