Terje Lönne, eier og styremedlem (tv), og Frank Brodrick, Manager Inverters og ansvarlig for Lönnes frekvensomformerprogram.

Lönne med egen serie frekvensomformere

Våren 2013 lanserte Lönne Scandinavia sitt eget merke innen frekvensomformere; Lönne iDrive. Med dette viderefører Lönne suksessen med et kvalitetssikkert produkt som er konkurransedyktig på pris, lagerføres i stor bredde og sitter “under huden” på alle Lönne teknikere og ingeniører. Dette også med fokus på kundetilpasning, lagerføring, og markedsriktige produkter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Kunder som vil ha motor og frekvensomformer fra samme leverandør, er stadig økende, hevder Lönne. Det betyr noe for innkjøperen at ansvaret er samlet på færrest mulig leverandører, både med ansvar, garanti, reklamasjon, og ikke minst for service, vedlikehold og oppdateringer, hevdes det.

Lönne har fleksibel organisering med egne lager og verksteder flere steder i landet. Dette gir muligheten til å tilpasse produktene, før de sendes til kunde. Lönne leverer iDrive direkte fra sitt lager, men kan også utstyre den med betjeningsmateriell, samt del-programmere den før den sendes ut. På denne måten bruker kundene mindre tid på installasjon og igangkjøring.

iDrive er allerede tilpasset det nordiske markedet med innebygget EMC filter, ekstra lakkerte kort, en solid metallkapsling, og nordiske språk i menyen. Det er også lagt mye fokus på enkel oppstart og brukervennlighet.

Lönne lagerfører frekvensomformere opp til 220kW 690V, og skal dekke de fleste markedsområder. Et spesielt fokus legges på det maritime markedet, hvor Lönne i dag har en stor markedsandel. iDrive skal ha samme kvalitets/pris forhold som Lönne motoren, og leveres med hele 3 års garanti.

I følge Lönne, har responsen fra markedet vært meget bra, og større ordrer er allerede plassert.