Gå til innhold
Annonse
Flåteavtalen omfatter mer enn 100 fartøy. Foto: Westing
Flåteavtalen omfatter mer enn 100 fartøy. Foto: Westing

Skips- og industrimalingsleverandøren, Westing AS fra Fosnavåg, har inngått en femårs forlenging av den eksisterende samarbeidsavtalen med transportgiganten Torghatten ASA.

Annonse

Avtalen omfatter blant annet levering av maling, kjemikalier, utstyr for overflatebehandling og tekniske tjenester knyttet til alle fartøy i konsernets datterselskaper. 

-- Det er svært gledelig at reforhandlingen resulterte i enighet om å videreføre et gjensidig godt samarbeid, sier daglig leder i Westing, John Knutsen i en pressemelding. – Vi ønsker å være en solid, trygg, tilgjengelig og kunnskapsrik partner som setter sin prestisje i gode resultat og langvarige kundeforhold. Dette viser at vi lykkes med nettopp det, sier Knutsen og roser samtidig hele Westing-organisasjonen for den betydningsfulle avtalen. 

daglig leder i Westing, John Knutsen. Foto: Westing
daglig leder i Westing, John Knutsen. Foto: Westing

Flåteavtalen omfatter mer enn 100 fartøy og gjelder levering av maling, kjemi og tilbehør til både nybygg, vedlikehold, dokkinger og ombygginger i Torghatten-konsernet. 

Innkjøpssjef, Øyvind Grøttheim, forteller at konsernet er svært tilfreds med oppfølgingen fra Westing de siste årene: - Vi har benyttet Westing som leverandør siden januar 2014 og vi svært fornøyde med deres kvalitetssikring og tilstedeværelse. Det er trygt for oss å være tilknyttet en leverandør som med sin kompetanse gir oss nødvendig oppfølging og assistanse ved behov, sier Grøttheim. 

Annonse