Fra venstre: Designer Torstein Aa, teknisk sjef Anstein Aa, Sandra Nekkøy i The Fjords, administrerende direktør Rolf Sandvik i The Fjords og administrerende direktør Tor Øivin Aa i Brødrene Aa. Foto: Laila Indrebø.

Vi vil ha DITT forslag

Send inn navnet på skipet som er ditt forslag til å vinne “Ship of the year” 2019 på mail til redaksjon@skipsrevyen.no.

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

“Ship of the Year” 2018 er historie, men allerede nå kan du sende inn ditt forslag til neste års kandidat til å vinne den gjeve prisen.  “Ship of the year” 2019 skal deles ut under Nor Shipping som foregår i Oslo 4.-7.juni.

Forslag fra leserne

- Vi vil ha DITT forslag til Ship of the year 2019, sier ansvarlig redaktør Gustav-Erik Blaalid i Skipsrevyen. Foto: Sigbjørn Larsen.

- Vi vil gjerne oppfordre alle våre lesere til å sende inn sine forslag til oss allerede nå, sier ansvarlig redaktør i Skipsrevyen, Gustav-Erik Blaalid. Alt du trenger å gjøre er å sende oss navnet på skipet som du ønsker skal være kandidat til å vinne Ship of the year i 2019.

Alle kan sende inn forslag

Alle kan sende inn forslag til Ship of the year, og det er enkelt å foreslå nettopp ditt skip til å vinne prisen. En mail med skipets navn som du sender til redaksjon@skipsrevyen.no er alt du trenger å gjøre for å foreslå din kandidat. Skipet må bygges eller være under bygging eller leveres av et norsk verft i løpet av 2019. Det vil si at alle skip som også er under bygging,  eller som er planlagt bygget ved et norsk verft i 2019 kan delta i konkurransen.

Gjev pris

Skipsrevyens pris “Ship of the year” som ble innstiftet i 1997 har utviklet seg til å bli en av de mest prestisjefylte og gjeveste prisene i maritim sektor. “Ship of the year” foreslås av Skipsrevyens lesere, og en fagjurye foretar den endelige utvelgelsen. Innovasjon er et av hovedkriteriene for juryen.

-Uvurderlig

Administrerende direktør i Brødrene Aa , Tor Øivin Aa, som i år vant prisen “Ship of the Year” for “Future of the Fjords” har bare et ord for betydningen av prisen: - Uvurderlig!

-Åpner dører

-”Ship of the year” har utvilsomt åpnet mange dører for oss, sier en annen representant for årets vinner av “Ship of the year”; administrerende direktør Rolf Sandvik, i rederiet The Fjords, som eier og drifter “Future of the Fjords.”

Verft, rederi og designer var til stede da årets pris ble overrakt av Norges Ambassadør til Tyskland, Petter Ølberg under SMM i Hamburg.