Color Carrier opprettholder godtrafikken. Foto: Color Line.

Color Carrier opprettholder godstrafikk

DFDS, Stena Lina og Color Line har alle innstilt eller begrenset sine avganger til og fra Norge til sine utenlandske destinasjoner, men godstrafikken med Color Carrier går som normalt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Dette er den nyeste og oppdaterte informasjonen fra Color Line om rutetilbudet til selskapet mandag 16. mars.: Sambandet Oslo – Kiel: Begge skip er innstilt fra 14.03.

Larvik – Hirtshals: SuperSpeed 2 seiler fra 17.03. til 13.04. kun med frakt og passasjerer som er bosatt i Danmark eller skal i transitt til hjemlandet. Avgang fra Larvik klokken 0800 og 1730,

Hirtshals – Larvik: Superspeed 2 seiler fra 17.03. til 13.04. kun med frakt og passasjerer som er bosatt i Norge. Avgang fra Hirtshals klokken 1245 og 2215.

Kristiansand - Hirtshals: SuperSpeed 1 er innstilt fra 16.03. til og med 13.04.

Sandefjord -Strømstad: Begge skip er innstilt til og med 13.04.

Godstrafikken med Color Carrier går som normalt

Myndighetene gjør unntak i innreise- og karantenereglene for transport av gods. Color Line vil derfor opprettholde det viktige cargo-tilbudet ved at ro-ro fraktskipet M/S Color Carrier vil betjene ruten Oslo-Kiel med gods på vanlig måte. SuperSpeed 2 vil gå i sin ordinære rute med godstrafikk mellom Larvik og Hirtshals.

Det vil i tråd med det innførte regelverket kun være tillatt for passasjerer som er på vei til sine respektive hjemsteder å reise med SuperSpeed 2.