Gå til innhold
Annonse
Annonse

Tamrotor Marine Compressors (TMC) tildelt Samsung-Q Mark Gold – som en av kun to europeiske leverandører.

I en seremoni i Korea 12. mars 2010 mottok TMC kvalitetsprisen Samsung-Q Mark Gold.

TMC ble nominert til prisen etter en kvalitetsrevisjon foretatt av Samsung Heavy Industries, og var en av kun to europeiske leverandører som ble tildelt Samsung-Q Mark Gold i år.
I 2008 mottok TMC Samsung-Q Mark Silver. Fortsatt høy kvalitet på leveransene til Samsung HI gjennom 2009 gjorde at TMC i år ble nominert til den høyeste kvalitetsprisen som Samsung HI deler ut, Samsung-Q Mark Gold. Kandidatene til Samsung-Q Mark 2010 ble valgt ut på grunnlag av sine prestasjoner i 2009 innen design, produksjon og installasjon.

“Vi er ekstremt stolte over å være en av kun to europeiske leverandører som fikk Samsung-Q Mark Gold i år”, sier Odd-Ståle Ness, adm. dir. i TMC. “Dette viser at vårt arbeid med produktutvikling, dokumentasjon og kvalitetskontroll gir resultater, og at våre kunder anerkjenner oss som en kvalitetsleverandør.”

“Samsung Heavy Industries er det nest største verftet i verden og deres kvalitetssystemer er veldig strenge. Det at vi er i stand til å møte disse kravene og motta deres høyeste kvalitetspris betyr at vi lykkes med å levere produkter og tjenester av meget høy kvalitet til våre kunder,” fortsetter Ness.

Samsung har installert marine skruekompressorer fra TMC ombord på et stort antall nybygg.

Annonse