Gå til innhold
Annonse
Lars Peder Solstad administrerende direktør i SolstadFarstad Foto: Rederiforbundet
Lars Peder Solstad administrerende direktør i SolstadFarstad Foto: Rederiforbundet
Annonse

Da Oslo Børs stengte i går kveld forsvant Solstad, Farstad og Deep Sea Supply. Da børsen åpnet i morges var de samlet, og notert under navnet Solstad Farstad ASA. Det fremgår av en børsmelding fra selskapet. 

Alle transaksjoner i fusjonen som ble annonsert 6. februar er nå fullført, og Solstad Farstad ASA, et av verdens største offshore-rederier er nå notert på Oslo Børs.

Rederiet som vil operere ut fra Skudeneshavn kontrollerer i dag 152 fartøy, hvorav 33 CSVer, 64 PSVer og 55 ankerhåndteringsskip.

- Dagen i dag markerer starten for et nytt selskap, basert på den stolte arven etter tre ledende offshorerederier. I løpet av de siste månedene har de tre organisasjonene samarbeidet om å fullføre prosessen og og forberede den viktige integreringsprosessen. Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som har vært involvert og lagt inn mye arbeid de siste månedene. Nå starter det virkelige arbeidet, å få ut de synergieffektene vi har identifisert, sier Lars Peder Solstad, administrerende direktør for Solstad Farstad ASA.