Helge Martin Markussen overtar som redaktør i Skipsrevyen. Foto: Gustav Erik Blaalid

Ny redaktør i Skipsrevyen

Helge Martin Markussen (46) blir ny redaktør i Skipsrevyen.

Publisert Sist oppdatert

Helge Martin Markussen har jobbet i Skipsrevyen som journalist siden desember 2017, de to siste årene som web-ansvarlig.

- Dette er drømmejobben, sa Helge Martin da tilbudet om redaktørjobben meldte seg. Sin journalisterfaring har han fra radio og nettaviser. Etter fire år som journalist i Skipsrevyen, har det blitt mye båt. Maritime konferanser, verftsbesøk og ikke minst båtomtaler.

- I Skipsrevyens sin 50-årige historie har vi publisert rundt 11 000 båtomtaler. Det må være rekord i Norge, fastslår Helge Martin.

Han har tidligere jobbet som nyhetsanker og reporter i Radio Norge, i tillegg til flere lokalradioer på Sørlandet. Sin første radiojobb fikk han allerede som 15-åring. Han har også maritim erfaring etter å har seilt med SK «Helt» i sin ungdom.

Styrker laget

- Skipsrevyen er inne i en fin utvikling og har ambisjoner, sier styreleder i eierselskapet Oceanspace Media, Gustav Erik Blaalid. Han er publisher for medievirksomheten som i tillegg til Skipsrevyen teller Norsk Fiskeoppdrett, kyst.no, SalmonExpert og Fish Farming Expert. 

- Helge Martin har vært med på laget i noen år, og kjenner Skipsrevyens sin “sjel”. Jeg ønsker han lykke til i jobben, sier Blaalid.