Tuco lanserer nytt design i ProZero-serien av arbeidsbåter. Illustrasjon: Tuco

Ny ProZero fra Tuco

Danske Tuco Marine presenterer ny ProZero som inngår i ProZero-serien av arbeidsbåter og patruljefartøyer. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Den nye ProZero 10m Walk-a-Round DCW er 10 meter lang og utstyrt for transport av personell og andre operasjoner i kystnære farvann. 

Designet med sentrert styrhus gir plass til en rekke forskjellige oppgaver. Den innvendige kabinlayouten er tilpasset de operasjonelle krav og kan organiseres til andre spesifikke formål som for eksempel komfortable overnattingsmuligheter til besetningen eller flere sitteplasser for effektiv persontransport.

For å oppnå en optimal balanse mellom designtilpasning og leveringstid har Tuco arrangert hele design- og byggeprosessen omkring et modulbasert system. Med utgangspunkt i denne metoden kan tilpasninger foretas lett og billig.

- Det modulbaserte designet gjør det mulig for oss å tilby kundene en relativt kort leveringstid sammenlignet med markedsgjennomsnittet. Samtidig med at de får et produkt, som er skreddersydd til deres spesifikke behov. Modularitet gjør det lett å opprettholde den meget høye standarden for kvalitet og pålitelighet som vi streber etter, sier adm. direktør i Tuco Jonas Pedersen i en pressemelding fra selskapet.