Gå til innhold
Annonse
Jomfruturen med «Color Hybrid» er forsinket. Foto: Uavpic
Jomfruturen med «Color Hybrid» er forsinket. Foto: Uavpic

Color Line har utsatt jomfruturen til nye «Color Hybrid» med èn uke. Årsaken er at rederiet  opplever at skipet trenger lenger tid til gjennomføring av testprogrammet. Dette er andre gang jomfruturen utsettes. 

Annonse

«Color Hybrid» ble overlevert noe forsinket fra Ulstein Verft 31. juli. Siden da har skipet gått gjennom en rekke tester og seilaser. Opprinnelig var det planlagt jomfrutur fra Sandfjord fredag 9. august. Men den er nå utsatt i en uke, skriver Color Line i en pressemelding. 

Første seiling i ordinær rute blir derfor fredag 16. august kl 1000 fra Sandefjord med retur fra Strømstad kl 1340. 

-  Vi opplever at skipet trenger lenger tid til gjennomføring av testprogrammet, skriver selskapet, uten å presisere hva det er i testpogrammet som trenger mer tid. 

Ikke første gang

Dette er andre gang at jomfruturen må utsettes. Opprinnelig var den planlagt til 26. juli, men på grunn av forsinkelsen fra Ulstein ble den utsatt til 9. august. 

- Det er mange ulike aktiviteter som følger med et så stort, innovativt og nyskapende prosjekt, sa kommunikasjonsdirektør i Ulstein, Lene Trude Solheim, til Skipsrevyen da forsinkelsen var et faktum. 

Kunder som blir berørt vil bli kontaktet av Color Line sitt kundesenter, og vil få tilbud om å endre dato for reisen.

Annonse