Gå til innhold
Annonse
Fra venstre: Erik Mohn, Gisle Rong og Brede Gislefoss. Foto: Torbjørn Wilhelmsen, wikos.no
Fra venstre: Erik Mohn, Gisle Rong og Brede Gislefoss. Foto: Torbjørn Wilhelmsen, wikos.no
Annonse

Jebsens og Seatrans etablerer nytt selskap for maritime driftstjenester og bemanning. Nyetablerte 7Mountains Maritime vil styrke norsk maritimt management-miljø.

Flere norske rederier har de siste årene valgt å kjøpe ship management-tjenester i utlandet.  Nå etablerer K. Jebsens Rederi og Seatrans Ship Management et nytt felles selskap som vil tilby eksterne kunder komplette ship management-tjenester, solid forankret i norsk kvalitet og erfaring, heter det i en pressemelding..

- Vi ser betydelige muligheter i en bransje som i økende grad blir utfordret av store Asia-baserte ship management-selskap.  I det nye selskapet vil vi nyttiggjøre oss mange års erfaring og kompetanse, til beste for små og mellomstore rederier. I 7Mountains Maritime vil vi tilby våre kunder løsninger vi selv bruker, og derved bidra til bedre drift for rederiene, sier adm. direktør Gisle Rong i Seatrans Ship Management og adm. direktør Bjørn Jebsen i Jebsens.

Det nye selskapet skal ledes fra Bergen, og det er utviklet en effektiv forretningsmodell hvor 7Mountains Maritime trekker på etablerte nettverk og kompetansen i de to rederiene.

Annonse