Gå til innhold
Annonse
50 år gamle Bjarne Rygg går fra Brødrene Aa til Hurtigbåtforbundet. Foto: Privat
50 år gamle Bjarne Rygg går fra Brødrene Aa til Hurtigbåtforbundet. Foto: Privat

Bjarne Rygg fra Sandane er ansatt som daglig leder i Hurtigbåtforbundet HRF. Han er 50 år, familiemann og i dag konstruksjonssjef hos verftet Brødrene Aa i Hyen.
 

Annonse

Det melder Hurtigbåtforbundet i en pressemelding torsdag.

Bjarne Rygg er utdannet ingeniør og har lang fartstid innenfor utvikling av moderne passasjerbåter. Oppgavene hos Brødrene Aa omfatter blant annet ledelse av Brødrene Aa Engineering. Han har ansvar for kontakten med klasse- og sjøfartsmyndigheter samt dialog med kunder og leverandører.  Oppgavene omfatter også utvikling- og spesifikasjonsarbeider, prosjektplanlegging, personal og deltakelse i generelle administrative oppgaver i bedriften. Han er sosialt engasjert og ser på tilsettingen i HRF som en stor tillitserklæring og vil gjøre alt for å utvikle organisasjonen fremover.

Ved tilsettingen av Bjarne Rygg vil HRF sitt kontor flyttes til Sandane Senter på Sandane. Han tar til i stillingen 1. juli.

- Dette har vært en omfattende og grundig ansettelsesprosess, og vi er veldig glad for at Bjarne Rygg aksepterte vårt tilbud om fast ansettelse. Hurtigbåtforbundet HRF har vært synlig og høyt respektert i det offentlige rom i mange år under Ottar J. Aare sin kyndige ledelse, og styret vurderte det som viktig at en aktiv og kunnskapsrik deltager på våre arrangementer, prosjekter og konferanser får ta over kommandoen. Bjarne har også hatt en viktig rolle under utviklingen av verdensledende hurtigbåtteknologi hos Brødrene Aa, og vi er stolte og takknemlige over at han nå vil ta på seg å lede HRF inn i en spennende tid, sier styreleder Rune Midtkandal om tilsettingen av Bjarne Rygg.

Annonse