Anders Langset er ny konsernsjef i Langset AS.

Generasjonsskifte i Langset

Anders Langset (33) overtar som konsernsjef i Langset AS etter Jan Tore Langset. Konsernet, som ble etablert i 1987 omfatter i dag 15 selskaper med 800 ansatte som arbeider innen de fire kjerneområdene olje og gass, bemanning, shipping og maritim, samt prosessindustri.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Jeg er takknemlig for tilliten og muligheten jeg har fått, og det er med stor giv jeg tar på meg rollen som konsernsjef i Langset, sier Anders Langset.

Han fortsetter; – Jeg opplever at kombinasjonen av min akademiske tilnærming og Jan Tore og Odd Arnes gründermåte å drive bedrift på er noe som vil bidra til å styrke konsernet fremover. Når jeg nå får muligheten til å være med å sette retningen til Langset fremover, så vil det være gjennom aktiv involvering av alle medarbeidere, vi skal sammen sette mål og retning. Jeg husker godt min far sa for over 20 år siden at det var enkelt å drive bedrift, det var bare å ansette de som er flinkere enn deg selv, og det er et godt bilde på organisasjonen i dag – det består av et «team» svært dyktige medarbeidere, og det er de som utgjør vårt konkurransefortrinn.

Anders Langset er utdannet siviløkonm fra NHH. Han har de siste to årene drevet eget konsulentselskap og vært et aktivt styremedlem i flere av Langset-selskapene. Tidligere har han jobbet i Deloitte.