Gå til innhold
Endre Eidsvik går fra Norsafe til Zinus. Foto: Norsafe
Endre Eidsvik går fra Norsafe til Zinus. Foto: Norsafe

Zinus har ansatt Endre Eidsvik som ny administrerende direktør. Hovedoppgaven hans blir å gjøre den norske suksesshistorien Zinus til den ledende globale leverandøren av nyskapende landstrøms- og ladeløsninger.

Etter bare få års drift er Zinus blitt en ledende leverandør av nyskapende infrastruktur for landstrøm og ladetilkoblinger til skipsfarten. Den rivende utviklingen har gitt selskapet en kontinuerlig voksende ordrereserve siden 2018, med leveranser til både norske og europeiske havner. De bærekraftige energiløsningene til Zinus har også vekket global interesse, og bedriften er for tiden i dialog med potensielle kunder i Europa, Asia og USA. heter det i en meding fra selskapet.

Fra livredning til landstrøm

For å gjøre Zinus til den ledende aktøren også globalt, har Zinus nå ansatt Endre Eidsvik som administrerende direktør. 58-åringen kommer til selskapet fra stillingen som Vice President Sales i Viking Norsafe Lifesaving Equipment. 

– Det har vært mange gode kandidater til lederstillingen, men valget falt på Endre på grunn av hans lange erfaring med å bringe norsk teknologi ut i verden. Vi er glade for å få han med på laget. Endre blir sentral i den videre veksten og utviklingen i Zinus, sier styreleder Arne Mæland.

– Jeg ser frem til å begynne i den nye stillingen. Zinus har utviklet og levert banebrytende og fremtidsrettede produkter og løsninger som bidrar positivt til klimaet og miljøet, og det står stor respekt av det selskapet har fått til i løpet av kort tid. Jeg er glad for å ha fått tilliten og muligheten til å utvikle dette solide fundamentet videre, sammen med dyktige medarbeidere og solide eiere som ønsker å satse på grønn teknologi, sier Endre Eidsvik.