Gå til innhold
Illustrasjon: Island Offshore
Illustrasjon: Island Offshore

Helt på slutten av fjoråret undertegnet Brødrene Dahl Marine en eksportkontrakt med Kawasaki Heavy Industries i Japan. – I et krevende norsk marked er det helt avgjørende å øke eksporten, sier Rune Misund, leder av Brødrene Dahl Marine i en pressemelding.

Kontrakten med Kawasaki Heavy Industries som innebærer leveranse av rør til Island Offshore-skipet verftet bygger, er den andre større kontrakten selskapet har skaffet seg i Japan de senere årene.

De er nå i sluttfasen av leveransen av rør og ventiler til fire skip som er under bygging ved Niigata Shipbuilding & Repair Inc.

Brødrene Dahl har ambisjoner om å vokse videre, men registrerer at hjemmemarkedet er krevende, og vil derfor satse hardt på det internasjonale markedet i 2017. - Vår ambisjon er å vokse videre, og da er det utenfor Norge veksten må komme.

– Rør og ventiler er relativt standardiserte produkter. Vi må differensieres oss på andre faktorer, sier Misund i meldingen og forklarer at selskapet derfor satser på å arbeide tett med både verft og skipsdesignere gjennom hele prosessen.