Karsten Sævik ansatt som adm. dir. i Remøy Shipping AS

Remøy Shipping AS er driftsselskapet i Remøygruppen, et familieeid rederi basert i Fosnavåg. Remøy Shipping driver i dag 10 skip innen offshore service, seismikk og for forsvaret, og har ett skip under bygging. Gruppen har rundt 200 ansatte.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Det er med stor glede vi kan meddele at styret i Remøy Shipping AS har ansatt Karsten Sævik som administrerende direktør, meldes det i en pressemelding fra Remøy Shipping AS.

Karsten Sævik har lang og bred erfaring fra den maritime bransjen. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Ulstein Verft AS, før dette var han Vice President Project and Newbuilding i Odfjell ASA. Han er utdannet sivilingeniør marin teknologi fra NTH og bedriftsøkonom fra BI.

Karsten Sævik skal ha rollen som administrerende direktør i alle Remøygruppens selskaper, og ha det totale ansvaret for konsernets drift og videre utvikling.

Styreleder i Remøy Shipping Oddmund Oterhals er meget fornøyd med ansettelsen av Karsten Sævik som administrerende direktør. ‘Karsten står fram som den riktige personen til å videreutvikle Remøygruppen i tråd med våre verdier og langsiktige mål. Vi er svært fornøyde med å få en mann av hans kaliber med på laget, og ser fram til å ta fatt på samarbeidet og veien videre.’

Karsten Sævik ser fram til å komme i gang i den nye stillingen. «Det er med stor ydmykhet jeg tar over stillingen etter nylig avdøde Per Gunnar Jarnes. Det er store sko å fylle, og jeg er innstilt på å gjøre mitt beste i det som virker en svært interessant stilling i et rederi som vil satse på videre utvikling. Jeg har vært så heldig å fått levere rederiet to skip fra Ulstein Verft i 2011, og gjennom denne erfaringen har jeg lært de å kjenne som et seriøst rederi som driver skipene sine på en god og profesjonell måte.

Karsten Sævik vil tiltre stillingen senest 1. februar 2013.