Foto: Rederiet

Karibisk jobb til ”Stril Explorer”

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Børsnoterte Reach Subsea ASA i Haugesund og MMT Sweden har, gjennom joint venture samarbeidet, inngått en kontrakt for MS «Stril Explorer» på fransk sektor i det Karibiske hav.

Prosjektet, som er en geofysisk og geoteknisk survey knyttet til et offshore kraftverk utenfor Martinique, har planlagt varighet de to første månedene i 2016 inkludert transit fra Nordsjøen.

MS «Edda Fonn», det andre fartøyet som opereres av joint venture samarbeidet med MMT Sweden, har hatt arbeid på ulike spot kontrakter siden slutten av november 2015. Dette har sikret tilfredsstillende utnyttelse så langt i en særdeles kald vintersesong.

MS «Stril Explorer» tilhører MR Subsea II AS v/Simon Møkster Shipping AS i Stavanger, men seiler under Isle of Man-flagg med hjemsted i Douglas. Skipet er på 3.650 br.t. og av typen diving support/multipurpose, bygget i 2010 ved West Contractors AS. MS «Edda Fonn» tilhører West Supply II KS v/ Østensjø Rederi AS i Haugesund. Hun er bygget i 2003 ved Myklebust Verft og er av typen support/survey.