Arkivfoto.

Solstad-skip sikret nye ordrer

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Solstad Offshore ASA Skudeneshavn har inngått en kontrakt med Chevron North Sea Limited for leie av PSV  MS "Normand Flipper" for en fast periode på 15 måneder.

I tillegg har Chevron opsjon til å forlenge kontrakten med ytterligere 3 x 6 måneder. Kontrakten påbegynnes rundt 1. oktober 2015. De kommersielle betingelsene er konfidensielle mellom partene, men er i tråd med dagens ratenivå for langsiktige PSV-kontrakter.

MS «Normand Flipper» er på 4.600 t.dw.og er bygget ved Kleven Verft i 2003. Hun er norskregistrert med hjemsted Skudeneshavn.

I tillegg har Solstad Offshore ASA inngått avtaler for AHTS  MS «Nor Spring» og CSV MS «Normand Baltic». Disse kontraktene har en samlet varighet på 210 dager pluss opsjoner. «Nor Spring» har oppstart ila september mens «Normand Baltic» har oppstart ila 2. kvartal 2016 i forlengelse av eksisterende  certeparti. De kommersielle betingelsen er konfidensielle mellom partene.

MS «Nor Spring» er på 2585 t.dw, og er bygget i 2008. Hun er av Condan Wu-design og har 8000 BHK i maskinrommet. Hun er registrert i Singapore.

MS «Normand Baltic» er på 4.050 t.dw. og er bygget ved STX Brevik i 2010. Hun fører norsk flagg og er registrert med Skudeneshavn som hjemsted.