Fra venstre til høyre: Frank Golüke og Andreas Michalik fra Siemens, Göran Friman og Ole Jacob Myre fra Lönne, Martin Hammer fra Siemens, Jørgen Ottosen fra Lönne.

Siemens og Lönne Scandinavia inngår samarbeid

Det ble nylig inngått en samarbeids- og distribusjonsavtale mellom Siemens og Lönne Scandinavia for Siemens nye girmotorserie Simogear.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Lönne er en ledende totalleverandør av elmotorer, frekvensomformere og transmisjonsprodukter som ble etablert i 1949. Lönne har et bredt salgsapparat i Norge, Sverige, Danmark og Finland, og vil både selge, distribuere, utføre service på og reparere Siemens nye serie med gir; Simogear.

Lönnes styrke er spesialist på elektromekaniske produkter, tjenester og løsninger og er alene om å tilby skreddersydde løsninger på det nordiske markedet. Med utgangspunkt i Lönne Scandinavias store hovedlager i Helsingborg og service- og reparasjonsverksteder forskjellige steder i Skandinavia, vil Lönne raskt kunne forsyne markedet med de nye girmotorene.

– Vår målstting er å ta markedsandeler, og det er jeg overbevist om at vi vil gjøre med Simogear og samarbeidet med Siemens. Den nye Simogear-serien åpner også nye muligheter for å øke leveransen av Siemens girprogram på markedet gjennom oss som partner med vår vekststrategi og one stop shop-strategi, sier Ole Jacob Myre, CEO for Lönne Group.

– Det finnes et stort marked for girmotorer i Sverige og i hele Norden, og med vår nye serie har vi alle muligheter til å ta en stor del av dette markedet. For å kunne gå bredt ut på markedet, trenger man sterke service- og logistikkpartnere. Lönne er en utmerket aktør som dekke hele Norden og som kan tilby et svært godt service- og logistikkonsept til kunder i hele Norden, sier Frank Golüke, divisjonssjef for Drive Technologies hos Siemens i Sverige.