Konsernsjef Johannes D. Neteland i TTS Group

Kontrakt til TTS Group

TTS Group ASA i Bergen har inngått en kontrakt med Kleven Verft AS verdt 65 milllioner kroner. Kontrakten gjelder levering av av en subseakran. Kontrakten inneholder også en opsjon på bestilling av to identiske kraner.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

TTS Group har gjort avtalen gjennom sitt selskap TTS Energy AS, som inngår i TTS Energy divisjonen. Divisjonen leverer boreutstyr til offshorerigger, håndteringsutstyr til offshorefartøy og komplette landrigger.

- Denne avtalen er resultat av et langsiktig fokus og styrker ytterligere vår posisjon i dette markedet, sier konsernsjef Johannes D. Neteland i TTS Group. Etter to meget krevende år ble 2011 et vendepunkt for Energy divisjonen, med betydelig høyere aktivitet og et positivt driftsresultat.

Divisjonens omsetning i 2011 ble 1.228 millioner kroner, mot 712 millioner kroner i 2010, som er en vekst på 72,5 prosent.

- Vi er tilfredse med å ha økt salget av komplette boreutstyrspakker og kraner og annet håndteringsutstyr for offshore-industrien. TTS har lykkes med å rekruttere den kompetansen vi trenger for å gjennomføre prosjektene med høy kvalitet og til avtalte frister, sier konsernsjef Neteland.

Markedsutsiktene for Energy divisjonens produkter forventes å utvikle seg positivt med fortsatt høy aktivitet innen både offshore drilling utstyr og offshore handling utstyr.