Havila-sjef Njål Sævik. Foto: YANN AKER / Havila.

Chat med Havila-sjef Njål Sævik

Som den første topplederen innen offshore-bransjen, kanskje innen shipping-bransjen, stiller Havila-sjef Njål Sævik opp til åpen nett-chat. Hensikten er å få til en dialog med folk som er interessert i bransjen – utveksle synspunkter og tanker rundt næringen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

I dag klokken 13.15 stiller Njål Sævik opp for å svare på spørsmål og utveksle synspunkter på Havila.no. Spørsmål kan sendes inn i forkant.

Debuten fant sted fredag for to uker siden. Den resulterte i 975 sidevisninger. Spørsmålene og synspunktene omhandlet alt fra økonomi og markedssituasjon til språk.

”Det første nettmøtet ga mersmak. Dette er en god mulighet for meg til å kommunisere med folk som er interessert i det vi driver med. Den dialogen har jeg stor tro på. Jeg ønsker å høre hva folk mener om det vi gjør i Havila Shipping og i offshore-bransjen generelt. Vi tar imot og trenger både ris og ros – men mest av alt trenger vi å vite hva aksjonærer, leverandører, kunder, lokalbefolkning og andre tenker om måten vi driver virksomheten på,” sier Njål Sævik.

Han mener at det vil være dumt å tro at en selv har forstått alt og kan alt.

”Jeg vet at det sitter mye kunnskap, interessante synspunkter og gode ideer også utenfor Havila Shipping. På vår chat kan alle komme til orde, og alle vil bli lyttet til, sier Njål Sævik.

Her kan du chatte med Havila-sjef Njål Sævik