Skandi Hercules. Arkivfoto

DOF Subsea AS har blitt tildelt flere kontrakter

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

DOF Subsea AS har blitt tildelt flere kontrakter til en samlet verdi på omtrent NOK 475 millioner.

I Asia har DOF Subsea blitt tildelt flere kontrakter som innebærer IMR arbeid og undervannsinstallasjoner. Kontraktene vil sikre utnyttelse av skipene Skandi Singapore, Skandi Hercules og Skandi Hawk.

I Atlanterhavet har DOF Subsea blitt tildelt flere kontrakter. Maersk Oil UK tildelte DOF Subsea en kontrakt for erstatning av fleksible stigerør knyttet til Global Producer 3 FPSO ved Dumbarton Drill Cluster Centre (DCC) på UK-siden av Nordsjøen. Arbeidet vil sikre utnyttelse av det innleide skipet Normand Reach.

Videre har Statoil tildelt DOF Subsea en call-off under en eksisterende survey-rammeavtale, hvor arbeidet innebærer kartlegging med MBE og AUV i Nordsjøen. Teekay har tildelt DOF Subsea en kontrakt for installasjon av turret og stigerør knyttet til FSO'en Gina Krogh. Prosjektering og ingeniørarbeidet vil begynne i andre halvdel av 2014, og operasjoner offshore er planlagt i 2016.

I Nord-Amerika har DOF Subsea vellykket fullført støttetjenester knyttet til kartlegging av rørledninger ved å benytte Skandi Inspector. Skipet mobiliserer nå for en annen klient for et 30-dagers oppdrag før skipet seiler til Canada for et 80-dagers oppdrag.

CEO, Mons S. Aase uttalte " Jeg er veldig fornøyd med kontraktstildelingene, som sikrer utnyttelse av organisasjonen og prosjektflåten. I tillegg har vi på nytt blitt tildelt kontrakter fra eksisterende, viktige kunder og etablert nye kunderelasjoner.»