Fra Aqua Nor 2009

Innovasjonsprisen 2011 – AQUA NOR

Søknadsfrist 15. mai 2011

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Stiftelsen Nor-Fishing deler jevnlig ut en Innovasjonspris på Aqua Nor og Nor-Fishing messene i Trondheim. Prisen er på NOK 100.000,- og et innrammet trykk fra messebyen.
Prisen deles ut for et produkt, en prosess eller annet konkret tiltak som skaper fornyelse, effektivisering, sikring av anlegg og produksjon, miljø og kvalitet i akvakulturnæringen. Det er også av betydning at ideen kan gi økt lønnsomhet for den berørte del av næringen og til leverandøren selv.
Både norske og utenlandske utstyrs- og tjenesteleverandører, aktive utøvere i akvakulturnæringen, bearbeidings- og foredlingsindustrien og andre personer kan søke prisen. Det er ikke krav at man må være utstiller på AQUA NOR 2011 for å kunne søke. Det omsøkte prosjekt må ha sin tilblivelse etter siste AQUA NOR messe i 2009.
Det er også anledning til å nominere andre til prisen. Den nominerte vil bli kontaktet av oss og må i tilfelle de ønsker å være søker, legge frem dokumentasjon i samsvar med nedenstående krav til søknad.
Søknaden skal innholde:
1. Søkerens navn/firmanavn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, web-adresse og kontaktperson.
2. Kort beskrivelse av selskapets/søkerens virksomhet.
3. Beskrivelse og best mulig dokumentasjon av prosjekt, produkt, prosess eller tiltak som er omsøkt. I søknaden må det spesielt legges vekt på hva som er nyskapende.
4. Dokumentasjon av effekt/resultat og marked for omsøkt prosjekt/tiltak.

Se mer info i vedlagte dokument i høyre kolonne.