SMM 2016 – suksess garantert

Bernd Aufderheide, CEO Hamburg Messe und Congress, er optimistisk med tanke på suksess for SMM 2016.

Hamburg, 6. september: I dag åpnet man dørene til det som er verdens viktigste skipsfartsmesse; SMM i Hamburg. Suksess er allerede garantert.

Til www.skipsrevyen.no forteller arrangøren at messen er sprengt, det er ventelister på standplasser, parkeringsplasser og interntransport. Optimistisk er man i sine anslag over antall besøkende også. Den magiske 50.000-grensen regner man med å passere i løpet av uken.

Her på www.skipsrevyen.no følger vi messedagene tett og vil gi deg regelmessige oppdateringer over aktivitetene utover uken. Hamburg Messe und Congress sin CEO, Bernd Aufderheide, forteller at messen vil leve opp til sitt ry som hub for hele næringen, med utstillere og besøkende fra hele verden. Han understreker at SMM sin posisjon er tuftet på den innovasjonskraft som ligger i utstillermassen. – Så vel tunge og anerkjente aktører som unge start-ups gir liv og opplevelse til messen. Her er tradisjon for å knytte bånd og å slutte forretningsavtaler, poengterer Aufderheide som skal bruke uken til å ønske besøkende velkommen og samtidig selv delta på et utall spennende arrangementer.

 

 

DEL