Ny leder for Havyard Power System

Johan Bakke fra Haram blir ny leder for Havyard Power & System AS(HPS) fra og med 1. november. HPS er en del av det Herøy-baserte konsernet Havyard Group AS.
Johan Bakke ( 40 år) tar over rollen som leder for Havyard Power & System AS.

40-åringen, som er fra Lepsøya i Haram kommune ,tar over etter Torleif Mongstad som går over i ny rolle i det Herøy-baserte konsernet Havyard Group AS. Bakke tar dermed over et Havyard-selskap i sterk utvikling.

-Jeg ser frem til å kunne fortsette den positive utviklingen for forretningsområdet i tråd med de målsettinger som er definert i konsernet. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye og spennende oppgaver for et konsern i rivende utvikling. Vi har meget motiverte , dyktige ledere og ansatte i samtlige avdelinger i selskapet, og vi skal ansette flere også i tiden som kommer, sier Johan Bakke som tiltrer stillingen 1. november.

40-åringen har arbeidet i Havyard-systemet i snart fem år, de siste årene som teknisk direktør i Havyard Group AS. Johan vil også videre ha ansvaret for den stillingen, men vil få avlastning for deler av sine tidligere arbeidsoppgaver.

-Vi er veldig fornøyd med å få Johan Bakke inn som leder for Havyard Power & System AS. Dette er et område som har hatt en veldig positiv utvikling siste årene, og det er et veldig viktig satsingsområde for Havyard Group, sier operasjonssjef Kenneth Pettersen i Havyard Group AS.

Det er 35 ansatte i forretningsområdet fordelt på avdelinger i Leirvik og Ålesund, og HPS omsatte i 2010 for 145 millioner kroner og kunne vise til et resultat på 24,5 millioner kroner. Det forventes ytterligere forbedringer i 2011.

Forretningsområdet kan nå levere følgende produkt og tjenester til interne og eksterne kunder : Komplette elektriske installasjoner, service og installasjon Nav/Com systemer, komplett elektro design og prosjektering, Havyard IAS/PMS System, Havyard Conspet Brigde, Havyard NAV/COM, Havyard Brigde Automation System, Havyard Integrated Communication System, Havyard Multi Control System, NES Diesel Eletctric System.

Utover dette er flere nye spennende produkt under utvikling.

DEL