Karsten Moholt og VEM videreutvikler sitt servicesamarbeid

Svein Bjarne Stordal, teknisk direktør i Karsten Moholt, Linn Moholt, administrerende direktør i Karsten Moholt, Dr. Torsten Kuntze, managing director i VEM, Anett Arnt, custumer service manager i VEM og Elke Scheffler, contract controller i VEM.

VEM velger Karsten Moholt sin kompetanse for å styrke sin lokale tilstedeværelse i Norge. Selskapene har i mange år samarbeidet i en rekke prosjekter, men har nå besluttet å inngå en avtale for å formalisere og utvide både omfanget og kompetanseområdene for fremtidig arbeid.

VEM har produsert motorer siden 1886 og er en global aktør innenfor elektriske motorer.

Alt VEM-utstyr i Norge skal nå til reparasjonsvurdering på Karsten Moholt sitt verksted på Askøy, før det eventuelt etter behov blir sendt ut av landet til en av VEM sine mange fabrikker. VEM ønsker med dette å styrke sin lokale tilstedeværelse i Norge, og bedre sin etter-markedsservice. Karsten Moholt AS får med dette en unik mulighet til å styrke sin kompetanse og tilby enda bedre tjenester til sine kunder. Til sammen blir dette en vinn-vinn situasjon både for Karsten Moholt AS, VEM og våre felles kunder.

–  Vi er glade for å ha formalisert en avtale med VEM som vi har samarbeidet med i mange år. Siden VEM-motorer er vanlige innenfor olje, gass, shipping og industri er det ofte VEM-motorer innom for service og vedlikehold på våre verksteder.  Våre nye lokaliteter på Askøy har verksteder som er bygget for god logistikk. En formalisert avtale med tilgang til VEM-deler gjør nå at vi blir mer effektive og reduserer tiden en motor er inne hos oss, sier Svein Bjarne Stordal, teknisk direktør i Karsten Moholt AS.

Markering av underskrevet kontrakt ble gjennomført på VEM sin stand på Hannovermessen 8. april 2014. Messen setter fokus på integrering av ny teknologi med stor betydning for fremtidig industri og ga en naturlig ramme rundt en viktig dag for Karsten Moholt.

DEL