Fire Olympic-skip sikret jobber

Bildet viser AHTS “Olympic Zeus”. Foto: Ulstein Verft

Olympic Ship AS i Fosnavåg har sikret fire av sine offshore serviceskip nye kontrakter. Tre av skipene har fått oppdrag med prosjektarbeid i Vest-Afrika og ett skal til oppdrag i Trinidad & Tobago i Karibia.

De tre skipene som skal til Vest-Afrika er MS «Olympic Hercules», MS «Olympic Pegasus» og MS «Olympic Zeus». De to førstnevnte er sikret beskjeftigelse i 24 uker inklusive opsjoner, mens sistnevnte er sikret arbeid i ni uker inklusive opsjoner. Kontrakten er med en ikke navngitt internasjonal kunde, skriver rederiet i en børsmnelding.

Et fjerde skip, MS «Olympic Hera» har fått kontrakt med en internasjonal kunde for oppdrag i Trinidad og Tobago. Antall kontraktsperiode er åtte uker.

Da www.skipsrevyen.no var i kontakt med rederiet for å få mer opplysninger og kommentarer satt både adm.dir./reder Stig Remøy og finansdirektør John Arne Winsnes opptatt i styremøte.

Av børsmeldingen går det frem at skipene allerede har startet med oppdragene.

MS «Olympic Hercules» er et ankerhandling/tug/supply-skip på 3.750 dw.t/4.477 br.t, 11.586 BKH, bygget ved Ulstein Verft i 2002, MS «Olympic Pegasus» er et identisk søsterskip med samme tonnasje og motorkraft, bygget ved samme verft i 2002. MS «Olympic Zeus» er også et ankerhandling-tug/supply-fartøy bygget ved Ulstein Verft i 2009. Skipet er på 4.925 dwt/ 6.838 br.t og har en maskinkraft på 26.150 bhk.

MS «Olympic Hera» er på 4.925 dwt / 6.838 br.tonn og bygget ved Ulstein Verft i 2009 og har 26.150 BHK motorkraft.