Vision of the Fjords. Foto: Sigbjørn Larsen.

The Fjords kjøper sitt tredje karbonfiberskip fra Brødrene Aa.

The Fjords har bestilt sitt tredje karbonfiberskip fra Brødrene Aa. Det bekrefter administrerende direktør i The Fjords Rolf Sandvik til Skipsrevyen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

The Fjords har bestilt sitt tredje karbonfiberskip fra Brødrene Aa. Fra før har rederiet “Vision of the Fjords” som har vunnet den prestisjetunge utmerkelsen Ship of the Year.  Og “Future of the Fjords,” som hadde en prislapp på 144 millioner kroner. “Future of the Fjords” er et av tre skip som er blant årets nominerte kandidater til Ship of the Year.

Bindende intensjonsavtale 

- Vi har inngått en  bindende intensjonsavtale om bygging av et nytt dieselskip fra Brødrene Aa, sier Sandvik. Om dette skipet også kan bli et helelektrisk skip vil blant annet avhenge av et nytt samarbeid med Enova, sier Sandvik.

Satser på konferansemarkedet i Oslo

- Med tre skip kan et av skipene bli lokalisert i Oslo, sier Sandvik. Vi planlegger å satse på konferansemarkedet i Oslo og håper at Oslo også vil ta vel i mot skiper selv om det er skapt på Vestlandet, sier Sandvik. Rederiet regner med å være på plass i Oslo til sesongen 2019.