- Vi har nominert fire til årets pris sier direktør Per Martin Tangaard. Foto: NOR Shippong.

NOR Shipping har nominert fire til prisen for ungt entreprenørskap

-Fire personer fra fire ulike selskaper er nominerte, sier direktør i NOR Shipping, Per Martin Tanggaard. En av dem vil motta prisen under årets NOR shipping. Her ser du hvilke som er nominerte.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Nor-Shipping har avslører de nominerte for Young Entrepreneur Award, med fire utvalgte maritime prosjekter og havbransjeaktiviteter som konkurrerer om den prestisjetunge prisen. Vinneren, som må være under 40 år, vil bli kronet på Nor-Shipping 2019s åpningsseremoni i Oslo rådhus 3. juni.

De nominerte

De fire nominerte reflekterer Nor-Shippings reviderte oppgave med å bidra til å utvikle nye kommersielle muligheter for maritime og forretningsmessige aktører innenfor havområdene.

De representerer det stadig viktigere segmentet av akvakultur (gjennom Karoline Sjødal Olsen, administrerende direktør for Blue Lice), marin miljørensing (med Inty Grønneberg, konsernsjef i Ichthion), bunkering og ren energi (Connect LNG-teamet til Magnus Eikens, Morten A Christophersen, David M. Knutsen, Miriam E. Wennberg og Stian T. Magnusson) og grønn turisme (i form av Brim Explorer-lederne Agnes Árnadóttir og Espen Larsen-Hakkebo).

Store utfordringer, store ideer

-Disse selskapene og enkeltpersonene representerer ambisjonen, nytenkning og teknologisk innovasjon vi leter etter i neste generasjon av ledere innen maritim og havbransjen, sier Per Martin Tanggaard, direktør i Nor-Shipping.

-Individuelt håndterer de noen av de mest presserende utfordringene og bekymringene som vi står overfor i vår bransje, med sine egne" store ideer ", og gjør sitt for å skape lønnsom, bærekraftig og gjenidig utviklende forretningsmulighet for vår bransje. Det er synd at bare en av disse organisasjonene vil få med seg trofetet ved åpningsceremonien. Deres talent, kreativitet og sult for kommersiell suksess gjør dem alle verdige til å feire, sier  Tanggaard.