Norsk petroleumsindustri, mot nye horisonter

For 19. gang ønsker Norsk Industri og Conventor AS velkommen til en av årets viktigste møteplasser for oljeindustrien i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Årets konferanse åpner med å fokusere på fremtiden i det nasjonale og det globale markedet. De største aktørene på norsk sokkel, fra oljeselskap til leverandørindustri og myndigheter deltar med toppledere.

En betydelig del av veksten i norsk petroleumsindustri kommer i Nord-Norge. Konferansen utfordrer viktige politikere og selskaper til å se inn i glasskulen, både med hensyn på samfunnsbygging, tilgang til arealer og ikke minst tilgang til relevant kompetanse og ressurser for industriutvikling i nord. Vellykkede klynger og teknologiregioner i Sør-Norge vil dele sine løsninger og erfaringer.

På konferansens andre dag blir forkuset gjennomgang av de viktigste prosjektene fremover og avslutter med å debattere utfordringer knyttet til rekruttering og kompetanse med blant annet Leder av Høyre, Erna Solberg, og andre representanter fra næringen.

Offshore Strategikonferansen er en arena for å skape samtale og debatt, slik at du blir kan presentere de perspektiver som ruster deg og selskapet ditt til å møte de strategiske utfordringene, både i Norge og internasjonalt.

Konferansen samler mer enn 200 bedrifter som representerer over 100.000 ansatte innen offshore- industrien. Det gjør møteplassen til en av årets viktigste konferanser.