Marius Granlien er nyansatt salgssjef i ACEL AS
Marius Granlien er nyansatt salgssjef i ACEL AS

Ny salgssjef i ACEL AS

31 år gamle Marius Granlien ble ny salgssjef i Ålesundfirmaet ACEL AS fra 1 Januar. Ansettelsen er en del av selskapets strategi om at egne ansatte skal ha en tydelig intern karrierevei.

ACEL er en ledende elektroentreprenør i den grønne omstillingen, med særskilt fokus på landbasert oppdrett, marine konvertering til elektrisk drift, offshore prosjekter og konvertering av næringseiendom til effektive bygg.

Pågangsmot og faglig kompetanse

- Marius har vært en viktig pådriver for ACEL Gruppens vekst i de siste årene. Hans pågangsmot, evne til å bygge relasjoner og den sterke faglige bakgrunnen gjør han til et klart valg for rollen, sier Anders Vedlog, daglig leder i ACEL AS i en pressemelding.

Marius tok steget opp fra jobben som formann på marine service prosjekter til å begynne å jobbe med salg i ACEL AS i 2017. I 2019 ble han salgssjef i HPS (Haf Power Solutions), søsterselskapet til ACEL AS som spesialiserer seg på elektriske system for hybrid- og batteridrevne fartøy. Marius har opparbeidet seg tillit i markedet og er dyktig til å motivere folk rundt seg.

- Jeg ser fram til å å lede salgsarbeidet i ACEL gruppen framover, og å jobbe mot målet vårt om å være den foretrukne elektroentreprenøren for bærekraftige og nyskapende prosjekter, sier Marius Granlien, ny salgssjef i ACEL AS.