Hun er ny daglig leder for Vard Interiors

Selskapet har rekruttert internt. 

Publisert Sist oppdatert

Birgit Aarseth tar over som daglig leder for Vard Interiors AS. Hun trer inn i sin nye rolle i selskapet 12. februar, skriver selskapet i en pressmelding.

Hun har jobbet i Vard Interiors siden mars 2022, først som avdelingsleder og deretter som VP Operations. Birgit har bred internasjonal erfaring og har gjennom årene ledet ulike innkjøps- og logistikkfunksjoner samt satt opp produksjon hos leverandører globalt.

- Jeg er takknemlig for den gode velkomsten jeg har fått fra gode kolleger og mulighetene jeg har fått siden jeg startet i VARD. Kombinasjonen av alle nybyggene, omyggingsprosjektene, den første kontrakten til Vard Interiors i USA og lansering av vårt eget design og produkt, har vi spennende og hektiske tider foran oss. Jeg er stolt over å være en del av dette og å få lede det nytenkende og energiske teamet i Vard Interiors, sier Birgit. 

Tidligere daglig leder Riccardo Manilla har påtatt seg nye oppgaver i Fincantieri sin Cruise-divisjon i Trieste, Italia, skriver selskapet. 

CEO i Vard Group, Alberto Maestrini sier: 

- Jeg vil takke Riccardo for den gode jobben som har bidratt til veksten av Vard Interiors. Jeg ønsker ham alt godt i sin nye rolle i Fincantieri. Birgit kommer med bred erfaring og et strategisk tankesett, og hun er en sterk etterfølger. Jeg tror at hun vil spille en viktig rolle i å drive innovasjon, fremme samarbeid og lede teamet vårt til nye høyder. Jeg stoler på at hun vil bidra betydelig til vår videre vekst. 

Vard Interiors har hovedkontor i Tennfjord utenfor Ålesund og kontor i Tulcea, Romania. Selskapet har 140 ansatte.