Westcon skal bygge ny «Trønderbas»
Westcon skal bygge ny «Trønderbas»

Maritime Montering skal innrede «Trønderbas»

Maritime Montering har inngått kontrakt med Westcon Yards om å innrede nye «Trønderbas» som skal leveres fra Westcon i 2024. Den kombinerte snurperen/pelagiske tråleren måler 73,3 meter i lengde, og har en største bredde på 16 meter.

Nåværende «Trønderbas» ble levert fra Westcon i 1999, også den gang i samarbeid med Maritime Montering. Nye «Trønderbas» blir neste generasjons fiskefartøy for Ulsund-familien som eier rederiet. Skipet er designet av norske Salt Ship Design.

- Det er svært gledelig at Westcon Yards ønsker å samarbeide med oss på nye «Trønderbas». Vi har hatt et godt samarbeid med både verft og Ivan Ulsund AS, og ser fram til å levere en moderne og solid innredning med mål om å skape et godt bo – og arbeidsmiljø om bord. Fartøyet er det første som er kontrahert med Maritime Monterings nye møbelkolleksjon, og blir sannsynligvis det første nybygget vi leverer dette til, sier daglig leder i Maritime Montering Stian Madsen i en pressemelding.

Maritime Monterings innrednings leveranse inkluderer montering og levering av materialer og møbelpakker. Interiørpakken er satt sammen av egenproduserte møbler og del-leveranser fra utvalgte samarbeidspartnere.

Endre Matre fra Westcon Yards er fornøyd med at Maritime Montering nok en gang skal levere innredning til ett av deres skip.

- Vi har jobbet med Maritime Montering over mange år og har et bra samarbeid. De har høy kompetanse og kvalitet i sine leveranser, noe vår felles sluttkunde vil nytte godt av. Denne kontrakten viser at vi sammen, fortsatt er konkurransedyktig innen bygging av fiskebåter.