Boot camp'en vil foregå ved NTNU Ålesund i oktober.
Boot camp'en vil foregå ved NTNU Ålesund i oktober.

VARD arrangerer Maritime Innovation Boot Camp

Den aller første Maritime Innovation Boot Camp går av stabelen i Ålesund i oktober.

Publisert

- Har du en NTNU-ingeniørstudent i praksis - eller kjenner du noen av de som studerer i Trondheim eller Gjøvik som ønsker å løse aktuelle problemstillinger fra offshoreindustrien? VARD arrangerer den nye caseløsningskonkurransen for ingeniørstudenter i Gjøvik, Trondheim og Ålesund sammen med Norwegian University of Science and Technology (NTNU) og studentorganisasjonen START, skriver VARD på LinkedIn. 

Selve ideen bak å utvikle en slik boot camp kommer fra NTNUs fakultet for ingeniørvitenskap i Trondheim for å stimulere til kreativitet og arbeid med innovasjonsprosesser blant studenter ved NTNU. 

- Så har vi ved NTNU i Ålesund fått lov å organisere den første der vi inviterer studenter fra alle tre campus. Vi er veldig glad for at vi har fått VARD og Seaonics på laget som bidrar med reelle problemstillinger og deler av sin kompetanse i samspill med studentene. I tillegg er studentorganisasjonen START inne med prosjektledelse. Så her er mange gode krefter involvert og det kan forventes mye læring og kreativitet på tvers av studiested, fagmiljø og bedrifter over de fire dagene boot campen varer. Vi gleder oss og håper dette vil være en god metode for samspill mellom akademia og næringsliv som vi kan bruke videre, forteller Anne Seth, Innovasjonsleder, NTNU Ålesund til Skipsrevyen. 

Bli abonnent hos Skipsrevyen.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Skipsrevyen.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

Kjøp abonnement i vår nettbutikk her

Nettbutikk