Langset har en lang og omfattende historie med innovasjon, utvikling og vekst siden midten av 80-tallet. Hovedkontoret befinner seg i Molde, mens virksomhetene er spredt langs kysten av Norge fra Bergen til Hammerfest.

Andreas Lindaas Lie blir ny konsernsjef i Langset Group

Andreas Lindaas Lie har det siste året vært økonomidirektør (CFO) i Langset Group, og har vært en sentral aktør i omfattende restrukturering av selskapet. Nå tar han over som konsernsjef.

Publisert Sist oppdatert

Langset Group AS er en bedriftsportefølje av individuelle selskaper med en samlet arbeidsstyrke på mer enn 1100 ansatte, og leverer arbeidskraft, ressurser, produkter og tjenester til olje- og gassindustrien, skipsfarten og maritim sektor samt foredlingssektoren.

Påtroppende styreleder og tidligere konsernsjef i Langset Group, Anders Langset, uttrykker stor tilfredshet med rollebyttet der tidligere økonomidirektør (CFO), Andreas Lindaas Lie, blir ny konsernsjef i selskapet. 

Andreas Lindaas Lie blir ny konsernsjef i Langset Group.

- Vi har jobbet tett sammen, og Andreas har levert langt utover sitt ansvarsområde som CFO. Hans solide bakgrunn, erfaring, dedikasjon og strategiske tilnærming vil være viktig når vi nå bygger for fremtiden, sier Langset i en pressemelding.

Den nye konsernsjefen ser frem til å bygge videre og utnytte muligheter i et stadig skiftende forretningslandskap.

- I løpet av 2023 har det blitt inngått rekordkontrakter som gir grunnlag for bærekraftig vekst i årene fremover. Solid struktur og operasjonell effektivitet skal ligge til grunn når vi leverer tjenester og produkter til solide kunder i Norge og internasjonalt, sier Andreas Lindaas Lie i pressemeldingen.

Avtroppende styreleder Leif Magne Langset tok tidligere i år over som daglig leder i Brødrene Langset. Odd Arne Langset og Leif Magne Langset vil fortsette som styremedlemmer i konsernet.