Foto: Sigbjørn Larsen

Tilbyr gratis reise til lokalpassasjerer som er rammet av Havila-stans

På grunn av at Havila Kystrutens skip inntil videre må ligge til kai som følge av internasjonale sanksjoner, vil Hurtigruten Norge tilby gratis reise for lokalpassasjerer som er rammet av Havilas stans.

Publisert Sist oppdatert

Skipet «Havila Capella» skulle etter planen seilt fra Bergen tirsdags kveld, men har utsatt avgangen på ubestemt tid. Havila Kystruten jobber i følge selskapet med alternative løsninger.

For å avhjelpe i denne krevende situasjonen vil lokalpassasjerer som har booket kortere lokalreiser med «Havila Capella» i påsken få tilbud om å reise gratis med Hurtigruten Norges skip mot dokumentasjon på billett med «Havila Capella», så langt kapasiteten tillater det.

- Vi håper dette kan bidra til at så mange lokale passasjerer som mulig kommer seg dit de skal i påsken. I tillegg tar vi med godset som skulle med Havila for å opprettholde den viktige kystrutetjenesten, sier Hedda Felin, administrerende direktør i Hurtigruten Norge i en pressemelding.

Hedda Felin, administrerende direktør i Hurtigruten Norge. Foto: Espen Mills / Hurtigruten Norge

For å sørge for at frakt og varer kommer fram vil Hurtigruten Norge overta Havila Capellas bookede gods inntil videre.

Praktisk informasjon:

Hurtigruten Norge tilbyr lokalreisende som har booket reise med «Havila Capella» på dekksplass (uten lugar) med varighet under 24 timer, i tidsrommet 12.april til 22.april gratis reise med MS «Kong Harald» med avgang fra Bergen 13.april, eller MS «Vesterålen» med avgang fra Bergen 14.april. Dette gjelder så langt kapasiteten tillater det. Gjester må kunne dokumentere gyldig billett på «Havila Capella»s reise med planlagt avgang 12.april. Den nye reisen med Hurtigruten omfatter ikke mat og drikke om bord.

Passasjerer som ønsker å benytte seg av tilbudet kan ta kontakt på telefon: 81003030, eller e-post: booking@hurtigruten.com.