Wilhelmsen Ships Service går til skyen

Med å oppgradere til skyen får selskapet en fleksibel og skalerbar løsning, som vil fungere som hovedmotoren for leveranser til mer enn 1700 havner i året.

Dette går fram i en pressemelding fra selskapet. Wilhelmsen Ships Service (WSS) oppgraderer til IFS Cloud. Det er det svenske programvareselskapet IFS,  som leverer skybaserte tjenester.

Med virksomhet i 55 land og over 1300 brukere vil Wilhelmsen Ships Service begynne med implementere moduler for finans, forsyningskjede-administrasjon, innkjøp, eiendel og service. 

I pressemeldingen skriver de at IFS Cloud vil fungere som hovedmotoren for WSS' globale og integrerte forsyningskjede, og sikre administrasjon og distribusjon av produkter til mer enn 1700 havner over hele verden.

Samarbeidet mellom IFS og Wilhelmsen Ships Service strekker seg tilbake til 1998. Det avgjørende for oppgraderingen til skyen var at løsningen er fleksibel og skalerbar – noe som forventes å redusere behovet for tilpasninger. 

- Å ta i bruk IFS Cloud er et strategisk skritt som driver oss mot større effektivitet, innovasjon og vekst. Med IFS Cloud oppgraderer vi ikke bare våre systemer; vi sikrer vår beredskap for fremtiden, sier Kjell Andre Engen, administrerende direktør i Wilhelmsen Ships Service.

- Denne oppgraderingen er en milepæl i vårt langvarige samarbeid, og gjenspeiler våre felles verdier om innovasjon, kvalitet og et engasjement for å levere løsninger som betyr noe, sier Ann-Kristin Sander, administrerende direktør, Nordics hos IFS.