Markedssjef June Bergseth og Servicetekniker Fredrik Holseker

Styrker samarbeid og satser videre på fremdriftsmotorer og generatorsett

Økt tilstedeværelse og synlighet i markedet har bidratt til vekst for Ulmatec Skipsservice AS.

Publisert Sist oppdatert

Det går fram i en pressemelding fra selskapet. 

Nå styrker de samarbeidet med Cummins Commercial og satser videre innen nysalg og repowering av fremdriftsmotorer og generatorsett. 

For Ulmatec innebærer den nye forhandleravtalen at de skal fokusere ytterligere på salg av generatorsett og fremdriftsmotorer til små og mellomstore fartøy, skriver de i pressemeldingen. 

- Økt aktivitet ute blant etablerte og nye kunder har generert i langt flere forespørsler på service og deleforsyning, men også på fremdriftsmotorer og generatorsett. Som den ledende virksomheten i Norge innen service og reparasjoner av Cummins dieselmotorer, er repowering et naturlig steg for videre vekst og utvikling. Ettermarked er vårt hovedfokus, der vi ønsker å tilby mer komplette motorløsninger for våre kunder. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med denne motorprodusenten, sier June Skeide Bergseth, Markedssjef i Ulmatec Skipsservice.

Ulmatec Skipsservice har sammen med sine søsterselskap i Ulmatec Gruppen utført strategiske endringer for å bli en sterkere merkevare og en mer integrert organisasjon.

- Vi har gjort noen endringer som skal styrke vår posisjon og merkevare i markedet, der vi blant annet står frem som et samlet Ulmatec, og representerer oss med virksomhetsområde istedenfor individuelle firmanavn. Vi opererer i det samme markedet, og sammen med våre søsterselskap som utvikler og produserer løsninger for flere av våre kunder, vil marinemotorer komme godt med i Ulmatec sin produktportefølje, sier Bergseth.