Fra venstre: Frode Bloch, EVP Engineering – Controls & Electrical. Knut Andresen, SVP Strategic Development. Thomas Vekve, EVP Engineering – Mechanical & Hydrodynamics
Fra venstre: Frode Bloch, EVP Engineering – Controls & Electrical. Knut Andresen, SVP Strategic Development. Thomas Vekve, EVP Engineering – Mechanical & Hydrodynamics

Nye konserndirektører i Brunvoll

Brunvoll har gjort endringer i konsernledelsen i selskapet.

Knut Andresen (67) går 1. januar 2023 over i en ny rolle i Brunvoll konsernet. Knut er i dag Konserndirektør Teknisk & Produktutvikling (EVP Engineering & Product Development) i konsernet, men vil fra nyttår gå over i en rolle som SVP Strategisk Utvikling (SVP Strategic Development). Andresen vil i sin nye rolle arbeide sammen med resten av ledelsen med videre strategisk utvikling av konsernet, og rapportere til konsernsjef Kåre Øyvind Vassdal.

- Det er på mange måter en epoke i Brunvoll sin historie som nå tar ny retning. Under Knut sin tydelige ledelse har konsernet hatt en enorm utvikling og vekst innenfor tekniske områder. Vi har nå rundt 85 dyktige medarbeidere på teknisk avdeling i konsernet spredd på våre 5 lokasjoner, og har aldri brukt mer ressurser på videreutvikling av vår produktportefølje for å møte våre kunders krav i fremtiden, sier konsernsjef Kåre Øyvind Vassdal.

- Brunvoll har i vår strategi og operasjon vektlagt at våre medarbeidere i alle ledd i bedriften er vår viktigste ressurs. Dette er et fundament både hos eiere og medarbeidere. I tillegg har langsiktighet og vår strategi om å produsere i Norge vært avgjørende for vår utvikling. Jeg ser frem til å fortsette mitt arbeid hos Brunvoll med fokus på strategisk utvikling og er sikker på at våre dyktige medarbeidere fortsatt vil forsterke Brunvolls posisjon i det maritime markedet, sier Knut Andresen.

Bli abonnent hos Skipsrevyen.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Skipsrevyen.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

SR
Komplett

3587,-

KJØP

SR Komplett Digital

2995,-

KJØP

SR
Pluss

2388,-

KJØP

SR Pluss
Måned

199,-

KJØP